Τοποθέτησε 19 πλαστικά μπουκάλια σε κύκλο και τα τύλιξε με κολλητική ταινία. Το αποτέλεσμα; Μια απίστευτη πατέντα!
Πολλά πλαστικά μπουκάλια καταλήγουν σε κάδους ανακύκλωσης πλαστικών ή σε δοχεία απορριμμάτων. Αλλά αντί να τα πετάξετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα παράδειγμα, είναι αυτό το κομψό σκαμνί από μπουκαλάκια νερού:

Θα χρειαστείτε:

Πλαστικά μπουκάλια, όλα στο ίδιο μέγεθος (ο αριθμός εξ…

Πολλά πλαστικά μπουκάλια καταλήγουν σε κάδους ανακύκλωσης πλαστικών ή σε δοχεία απορριμμάτων. Αλλά αντί να τα πετάξετε, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα παράδειγμα, είναι αυτό το κομψό σκαμνί από μπουκαλάκια νερού:

Θα χρειαστείτε:

Πλαστικά μπουκάλια, όλα στο ίδιο μέγεθος (ο αριθμός εξαρτάται από την επιθυμητή διάμετρο του σκαμνιού) Κολλητική ταινία Κόντρα πλακέ Πολυεστερικό υλικό Υλικό επένδυσης Ύφασμα επένδυσης

Δείτε πώς:

Αρχικά, διατάξτε επτά πλαστικά μπουκάλια, έτσι ώστε το ένα να βρίσκεται στο κέντρο και τα άλλα έξι να είναι γύρω του. Τυλίξτε τα με κολλητική ταινία για να τα σταθεροποιήσετε.

1

Τώρα, σχηματίστε ένα άλλο στρώμα φιαλών γύρω από τα πρώτα επτά. Αυτά πρέπει επίσης να είναι δεμένα με ταινία. Αυτός ο αριθμός φιαλών είναι αρκετός για ένα σκαμπό μέσου μεγέθους.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

2

Το επόμενο βήμα είναι η προετοιμασία του κόντρα πλακέ. Κόψτε δύο κύκλους που να έχουν περίπου ένα εκατοστό μεγαλύτερη διάμετρο από αυτή των πλαστικών φιαλών.

3

Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να συνδέσετε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ στην κορυφή των φιαλών και ένα στο κάτω μέρος.

4

Τώρα, μπορείτε να τυλίξετε τα μπουκάλια με ένα μαλακό υλικό από πολυεστέρα. Βεβαιωθείτε ότι το υλικό επικαλύπτει το κόντρα πλακέ τόσο στην κορυφή όσο και στο κάτω μέρος, ώστε το περίσσευμα του υλικού να μπορεί να διπλωθεί στις άκρες. Στη συνέχεια, μπορείτε να ασφαλίσετε το ύφασμα στο κόντρα πλακέ στο κάτω μέρος του σκαμνιού χρησιμοποιώντας συρραπτικά ή καρφιά ταπετσαρίας.

5

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε κάποιο υλικό επένδυσης στην επάνω πλευρά του σκαμνιού, για να του προσδώσετε ένα μαλακό κάθισμα.

6

Ράψτε τα υλικά που εξέχουν μαζί.

7

Τώρα το μόνο που έχει απομείνει είναι το εξωτερικό κάλυμμα. Μετρήστε απλά την περιφέρεια και το ύψος του σκαμνιού και κόψτε το ύφασμα επένδυσης σε αυτές τις διαστάσεις.

8

Όταν ολοκληρώσετε την κατασκευή του κυλινδρικού υφάσματος, ήρθε η ώρα να κόψετε το ύφασμα για το πάνω και το κάτω μέρος.

9

Ράψτε το υφάσματα στο πάνω μέρος του σκαμνιού και έπειτα γύρω-γύρω.

10

Τώρα, μπορείτε να συρράψετε ή να κολλήσετε το ύφασμα στο κάτω μέρος του σκαμνιού…

11

…και καλύψτε το κάτω μέρος με το ίδιο υλικό.

12

Κοιτάζοντας το έτοιμο σκαμνί, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι είναι κατασκευασμένο από μια δέσμη πλαστικών μπουκαλιών.

13

Δείτε ολόκληρη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο:

Credit: Cleverly

160
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
24 Διάσημοι celebrities που έχουν εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ και δεν φοβούνται να τσαλακώσουν την δημόσια εικόνα τους.
Νεαρή οδηγός «μπούκαρε» με το αυτοκίνητο της σε κρεπερί στην Θεσσαλονίκη
Καβάλα: Το δάγκωμα της οχιάς ήταν μόνο η αρχή - Απίθανα πράγματα στο νοσοκομείο!
4 Παιδιά «Ζόμπι» βρέθηκαν Φυλακισμένα και Σκελετωμένα στο Σπίτι του Τρόμου. Σοκαρισμένοι οι Αστυνομικοί δεν Πίστευαν ότι…
Γεννήθηκε με Κρεατοελιές σε όλο της το Σώμα και Πάντα την φώναζαν ‘το Τέρας’. Σήμερα όμως παίρνει την Καλύτερη Εκδίκηση!
Μπήκαν οι πρώτες ράγες στο μετρό Θεσσαλονίκης
Κάνουν καλό οι τρεις καφέδες την ημέρα, λένε οι επιστήμονες
Αδωνις για «μποναμά» Τσίπρα: «Τέτοιος ψεύτης δεν έχει γεννηθεί στον πλανήτη»
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ: Δείτε την κόρη του Λευτέρη Πανταζή να καπνίζει γuμvή στο μπαλκόνι!
10 Σημάδια Ότι Είστε πραγματικά Μία Ιδιοφυία (video)