Έχεις Σκύλο; Δεν φαντάζεσαι ΤΙ μπορείς να του φτιάξεις μόνο με μερικούς σωλήνες PVC. Δείτε και σίγουρα θα το δοκιμάσετε!
Όσο κι αν αγαπάμε τους σκύλους, μερικές φορές η φροντίδα τους είναι περίπλοκη. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να τους κάνουμε μπάνιο, γιατί παρ’όλο που τους αρέσει το νερό, δεν κάθονται ήσυχοι για τους πλύνουμε. Αλλά αυτός ο έξυπνος άντρας βρήκε έναν τέλειο τρόπο για να το κάνει πιο εύκολο και χρειάστηκε μόνο 13 σωλήνες PVC. Δείτε πώς να φτι…

Όσο κι αν αγαπάμε τους σκύλους, μερικές φορές η φροντίδα τους είναι περίπλοκη. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα είναι να τους κάνουμε μπάνιο, γιατί παρ’όλο που τους αρέσει το νερό, δεν κάθονται ήσυχοι για τους πλύνουμε. Αλλά αυτός ο έξυπνος άντρας βρήκε έναν τέλειο τρόπο για να το κάνει πιο εύκολο και χρειάστηκε μόνο 13 σωλήνες PVC. Δείτε πώς να φτιάξετε κι εσείς το δικό σας «πλυντήριο σκύλων»!


Θα χρειαστείτε:

-13 σωλήνες PVC
-3 εξαρτήματα σύνδεσης σωλήνων σε σχήμα Τ
-8 εξαρτήματα σύνδεσης με τρεις υποδοχές
-1 γωνιακό εξάρτημα σύνδεσης 45 μοιρών
-1 βαλβίδα διακοπής σωλήνα

Σημείωση: Φροντίστε οι σωλήνες, τα εξαρτήματα σύνδεσης και η βαλβίδα να έχουν την ίδια διάμετρο.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!


Οδηγίες:

Αρχικά, θα χρειαστείτε 8 σωλήνες και 8 εξαρτήματα σύνδεσης με 3 υποδοχές. Εδώ οι σωλήνες έχουν μήκος 78 εκατοστά. Κολλήστε τους σωλήνες με τα εξαρτήματα σύνδεσης και σχηματίστε 2 τετράγωνα.


Ενώστε τα τετράγωνα χρησιμοποιώντας ακόμη 4 σωλήνες μήκους 1 μέτρου. Ένα σημείο σε ένα από τους σωλήνες θα κοπεί για να μπει η βαλβίδα.


Η βαλβίδα αποτελείται από ένα εξάρτημα σύνδεσης σε σχήμα T που θα μπει στο κενό που κόψατε. Τώρα βάλτε το κομμάτι που κόψατε στο εξάρτημα σύνδεσης και μετά το εξάρτημα σύνδεσης με την γωνία 45 μοιρών, τον προσαρμογέα σωλήνα και την βαλβίδα.


Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε άλλο ένα κομμάτι σωλήνα στη μέση του πάνω μέρους. Κόψτε 2 κομμάτια σωλήνα σε αντίθετες πλευρές και προσέξτε το κενό να είναι αρκετά φαρδύ ώστε να μπορείτε να βάλετε τα εξαρτήματα σύνδεσης T.


Μαρκάρετε και ανοίξτε τρύπες ανά περίπου 2,5 εκατοστά στους 3 πάνω σωλήνες.
Μπορείτε να βγάλετε τους σωλήνες για να ανοίξετε τις τρύπες. Προσοχή, ανοίξτε σωλήνες μόνο σε μία πλευρά κάθε σωλήνα.


Μόλις τα ενώσετε όλα, το «πλυντήριο» σας είναι έτοιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε το λάστιχο και να ανοίξετε το νερό.


Αυτή η κατασκευή είναι πολύ καλή για πιο μεγάλους σκύλους, γιατί σας επιτρέπει να πλύνετε καλά το κατοικίδιο σας. Το ξέπλυμα είναι πραγματικά πανεύκολο – απλά ανοίξτε την βαλβίδα και αφήστε το ντουζ να κάνει την δουλειά του.


Δείτε όλα τα βήματα στο βίντεο:

Όταν το επιτρέπει ο καιρός, αυτή η κατασκευή είναι απίστευτα χρήσιμη. Και όταν έχει πολλή ζέστη, είναι ιδανική για ένα δροσιστικό ντουζ. Ένα είναι σίγουρο – είναι καλύτερη εναλλακτική από την μπανιέρα!

Credit: cleverly.me

37
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Δε φταίω εγώ που είσαι μαλάκας
Τρανσέξουαλ μοιράζεται τις φωτογραφίες του πριν και μετά την αλλαγή και χάνει φίλους και οικογένεια
Η Μπρέντα του Μπέβερλι Χιλς νίκησε τον καρκίνο
Τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς σου…
Αυξάνονται τα όρια ταχύτητας στις εθνικές οδούς στα 150 χλμ/ώρα
Δέκα σημάδια που δείχνουν οτι το σώμα σας είναι γεμάτο με οιστρογόνα
Από πίσω μοιάζει με ένα συνηθισμένο άλογο. Μόλις όμως γυρίσει θα εντυπωσιαστείτε από την σπάνια ομορφιά του.
Τι δε σου λείπει από την Ελλάδα; 15 Ελληνες που ζουν στο εξωτερικό απαντούν
Προκαλεί Καρκίνο του Στήθους και Δυστυχώς το Χρησιμοποιούμε ΟΛΕΣ μας. Ανοίξτε τα μάτια σας!!!ΒΙΝΤΕΟ
Εξομολόγος κατέδωσε κακοποιημένο παιδάκι στον παιδεραστή φίλο του. Θα μείνει άγνωστος και ατιμώρητος;