Κάντε αυτό το ΤΕΣΤ και δείτε αν και ΠΟΣΟ τελειομανής είστε!
Αν περιγράφατε τον εαυτό σας, θα σας ερχόταν στο μυαλό η λέξη τελειομανής; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είστε αναμφίβολα τελειομανής. Ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι είστε, μπορεί να έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας.

Αν ένα άτομο αρνείται να αποδεχτεί τίποτα λιγό…
Αν περιγράφατε τον εαυτό σας, θα σας ερχόταν στο μυαλό η λέξη τελειομανής; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είστε αναμφίβολα τελειομανής. Ακόμα και αν δεν πιστεύετε ότι είστε, μπορεί να έχετε κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτόν τον τύπο προσωπικότητας.

Προσφορά: το ARIEL Pods 3σε1 με 25% έκπτωση!

Αν ένα άτομο αρνείται να αποδεχτεί τίποτα λιγότερο από το τέλειο, φτάνοντας στο σημείο να μην αφήνουν περιθώριο για λάθη, ατέλειες ή λάθη, τότε αυτό το πρόσωπο εμπίπτει στην κατηγορία του τελειομανή. Η επιτυχία που πετυχαίνουν αυτά τα άτομα δεν τους είναι ποτέ αρκετή, πάντα θέλουν περισσότερα και δεν νιώθουν επαρκείς ακόμα και όταν φτάνουν το στόχο τους.

Επιπλέον, αυτά τα άτομα είναι πολύ επικριτικά με τον εαυτό τους και τον τρόπο που φαίνονται στους άλλους. Περνάνε πολύ χρόνο τελειοποιώντας κάτι, αντί να νιώθουν ευτυχισμένοι και ανησυχούν τι θα σκεφτούν οι άλλοι. Είναι ιδιαίτερα αγχωτικό να είναι κάποιος τελειομανής, αλλά υπάρχουν θετικά στοιχεία, καθώς οι περισσότεροι τελειομανείς είναι έξυπνοι, αφοσιωμένοι, αξιόπιστοι, σκληρά εργαζόμενοι, επικεντρωμένοι σε στόχο, επίμονοι και υπεύθυνοι.

Το κλειδί είναι να βρεθεί η λεπτή ισορροπία και ένας τρόπος για να το εξερευνήσει κανείς αυτό είναι μέσα από οπτικό τεστ αντίληψης. Όταν ένας τελειομανής κοιτάζει τον κόσμο, πάντα παρατηρούν τις παραμικρές λεπτομέρειες και ασυνέπειες, που διαφεύγουν στους άλλους. Οι τελειομανείς διαθέτουν υψηλή αντιληπτική και παρατηρητική όραση και γρήγορα εντοπίζουν όταν κάτι ξεφεύγει.

Το παρακάτω διασκεδαστικό τεστ εξετάζει πως τα μάτια και ο εγκέφαλός σας εξετάζει εικόνες και σχήματα, αναλύοντας και εξετάζοντας ατέλειες. Στο τέλος θα ανακαλύψετε πόσο τελειομανής είστε. Δοκιμάστε το!

Credit: Sun-gazing

115
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
Η αντίδραση αυτού του μικρού στον ήχο του κλαρινέτου είναι απερίγραπτη
SURVIVOR: Τελικά Το Μενού ΔΕΝ ‘Εχει Μόνο Καρύδες! Δείτε τα Απίστευτα Τοπικά Εδέσματα του Νησιού!
Η εύκολη χημική δίαιτα: Χάστε πάνω από 8 κιλά σε 15 ημέρες
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Οι δραματικές στιγμές πριν φύγει για πάντα ο Λάμπρος Κωνσταντάρας
9 Μυστικά & Κόλπα για ένα Πεντακάθαρο Σπίτι, ακόμα και στα ΠΙΟ δύσκολα Σημεία. Το 8ο Σώσει ΟΛΕΣ τις Νοικοκυρές!
Έκανε ένα πείραμα για να καταλάβει γιατί η γάτα του καθόταν ΠΑΝΤΑ στο ίδιο σημείο. Δείτε ΤΙ ανακάλυψε!
13 ροκ φρικιά των ’00s που τότε λατρέψαμε και πώς είναι σήμερα!
Μία ξεκαρδιστική συλλογή αποτυχημένων στιγμιοτύπων που θα σας φτιάξει τη διάθεση [Βίντεο]
Η γυναίκα του Ρόμπιν Γουίλιαμς αποκαλύπτει τις 3 τελευταίες λέξεις που της ψιθύρισε πριν πεθάνει.
«Κατάρα» ή «Ευλογία» η νίκη σε ένα μουσικό τάλεντ σόου; Τι απέγιναν όσοι κέρδισαν την πρώτη θέση